Tijdens deze basisworkshop leer je verschillende vlechttechnieken toepassen op halflang tot lang haar.

Hapjes, drankjes en materialen inbegrepen.

De workshop gaat door te: Besauw 8 2430 Laakdal van 09.30u tot 12.00u.

 Inschrijvingsvoorwaarden 

Deze Inschrijvingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle workshops van Bellissemo Beauty and Fun. Door je in te schrijven geef je aan met de Inschrijvingsvoorwaarden akkoord te gaan.   

Als een cursus of workshop volzet is, kan je ons laten weten of je op de wachtlijst wenst te komen. Als er dan een plaatsje zou vrij komen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. De wachtlijst van een workshop vervalt bij aanvang van deze workshop. Mensen die op de wachtlijst staan, zullen in de mate van het mogelijke gecontacteerd worden bij een herhaling van de workshop, maar krijgen geen voorrang .

Betaling 

Betalen doe je door het inschrijvingsgeld over te maken op rekeningnr: BE06 0018 3646 4422 met vermelding van de workshop en het opgegeven nummer.

Je inschrijving is pas geldig wanneer deze volledig betaald is.

De deelnemer dient het gehele bedrag te betalen via overschrijving tenzij uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen. 

Indien je een factuur wenst, kan dit via e-mail aangevraagd worden ná betaling. Vermeld bij aanvraag duidelijk je naam, adres, BTW nummer en e-mailadres waar het factuur naartoe gezonden mag worden.  

Annulatievoorwaarden 

Annulering workshop door deelnemer

Bij annulatie door de deelnemer tot 2 weken op voorhand of wanneer je een vervangende deelnemer vindt,  wordt het inschrijvingsgeld volledig terug betaald.

Bij latere annulering ,dus minder dan 2 weken op voorhand, kan geen inschrijvingsgeld meer terugbetaald worden, tenzij een vervanger wordt aangebracht. Wel kan er in onderling overleg afgesproken worden om deel te nemen aan een latere activiteit van Bellissemo Beauty and Fun.

Annulering/verplaatsing van een workshop door Bellissemo:

De workshops vinden alleen plaats mits er voldoende deelnemers zijn. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de workshop geannuleerd worden. Mocht een workshop niet plaatsvinden of worden uitgesteld dan ontvang je daarvan uiterlijk 5 dagen voor aanvang bericht en wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald

Bellissemo kan, tot uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de workshop, de datum van een workshop wijzigen (door ziekte van de lesgever of andere onvoorziene omstandigheden). De deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en hebben de mogelijkheid de workshop kosteloos te verplaatsen of te annuleren. 

Terugbetaling gebeurt altijd op het rekeningnummer waarvan werd gestort en kan nooit in cash geld gebeuren.

Klank- en beeldopnames

Tijdens de workshop mogen er foto’s genomen worden en gedeeld worden op sociale media, maar gelieve Bellissemo (Beauty & Fun) dan steeds even te vermelden.

Het maken van beeldopnames van een workshop is toegestaan, maar dient enkel voor eigen gebruik. Opnames van een workshop mogen niet gebruikt worden op social media, tenzij met schriftelijke toestemming van Bellissemo.

Overig 

Op al onze cursussen en workshops zijn onze Belissemo Beauty and Fun inschrijvingsvoorwaarden van toepassing. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze Inschrijvingsvoorwaarden.